.
pijltje Ga naar schepenexpert  
d

Totaal onderhoud van uw jacht of boot.

Het reinigen, polijsten, wassen, onderwaterbehandelen
en winterklaar maken van uw boot.

UW SCHIP PERFECT SCHOON
GEDURENDE HET HELE VAARSEIZOEN


Boot poetsen? - Boatclean & care uit Lelystad - Boot Poetsen, Boot Reinigen, Boot Polijsten.
Laatste nieuws

Welkom bij Boatclean & Care

Specialist in bootreiniging en -onderhoud. Wij kunnen het totale onderhoud van uw boot of plezierjacht verzorgen, waaronder: professioneel reinigen, (periodiek) wassen, polijsten, matteren, winterklaar maken en een beschermende waslaag en antifouling aanbrengen. Daarnaast bieden wij diverse onderhoudsabonnementen aan.

Onderhoud belangrijk
Voor het behoud van uw plezierjacht is een regelmatige reiniging en verzorging van essentieel belang. Frequent onderhoud beschermt uw boot tegen zure regen, zon en andere invloeden van buitenaf. Bovendien voorkomt u door regelmatig onderhoud verkleuringen, een doffe lak en - belangrijker - onnodige schade aan uw boot.

Ruime ervaring
Het goed onderhouden van een jacht kost veel tijd en vraagt om de nodige kennis en ervaring. Met ruim 30 jaar ervaring is Boat Clean & Care specialist geworden op het gebied van bootreiniging- en onderhoud. Wij dragen graag zorg voor het professioneel reinigen en onderhouden van uw plezierjacht. Wij werken ook op locatie, zodat u geen tijd verliest aan het wegbrengen en ophalen van uw boot.

Wilt u ook zorgeloos (blijven) genieten van uw boot of jacht? Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bekijk onze abonnementen!


Boot poetsen         boot poetsen


Twitter
CONTACT
Beukenhof 140
8212ED Lelystad
T: 0630478226
E: info@boatcare.nl

De onafhankelijke schepenexpert

De onafhankelijke schepenexpert

Mobiele versie - Desktop versie